Koulutus- ja terapiapalvelut Irma Tuisku Oy

Palaute

SEKSUAALINEUVOJA KOULUTUS 30 OP 15.3.- 1.12.2017 OULU

irma2016_2.JPG

Koulutus- ja terapiapalvelut Irma Tuisku Oy järjestää vuoden 2017 aikana seksuaalineuvojan koulutuksen, joka on ammatillinen lisäkoulutus jo ammatin omaaville ihmisille. Koulutus on suunnattu opetus-, kasvatus-, terveys- tai sosiaalialan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat syventää tietojaan ja taitojaan ihmisen seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Perustutkinto tulee olla vähintään opistotasoinen: th, sh, yhteisöpedagogi, sosionomi, sosiaalityöntekijä, fysioterapeutti, toimintaterapeutti jne.

Seksuaalineuvojan koulutuksen suoritettuaan ja perustutkinnon ollessa opistotasoa, opiskelijalla on mahdollisuus hakea Suomen Seksologisen Seuran (SSS) kautta kotimaista auktorisointia. Auktorisointia hakevan tulee olla Suomen Seksologisen Seuran jäsen. Jäsenyyttä voi hakea seuran sivuilla olevalla lomakkeella. Auktorisoitujen ammattilaisten osaaminen, koulutus ja työkokemus on varmistettu auktorisointiryhmän tekemässä arvioinnissa.

KOULUTUKSEN TAVOITTEET:

• osaat keskustella seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä erilaisessa asiakas- ja kasvatustyössä
  • koulutuksen jälkeen osaat toimia seksuaalineuvojana osana ammatillista työskentelyä käyttäen koulutuksessa saamiasi tietoja ja taitoja
  • koulutuksen suoritettuasi sinulla on mahdollisuus hakeutua seksologian jatko-opintoihin (vähintään opistoasteen perustutkinto pohjakoulutuksena vaaditaan).

OPINTOJEN SISÄLTÖ:

• Seksuaaliterveys, seksuaalikasvatus, seksuaalioikeudet
  • Seksologian viitekehys ja seksologian peruskäsitteistö
  • Psykoseksuaalinen kehitys, ihmisen anatomia
  • Seksuaalisuus elämän eri vaiheissa, rakkaus ja erotiikka
  • Seksuaalisuuden moninaisuus, seksuaalisuus eri kulttuureissa
  • Seksuaalisuus ja vammaisuus
  • Seksuaalisuus ja kehitysvammaisuus
  • Toiminnalliset häiriöt seksuaalisuudessa ja niiden hoitaminen
  • Kriminalisoidut näkökulmat seksuaalisuuteen

KOULUTTAJAT:

KM, SHO, kliininen seksologi (NACS), seksuaalipedagogi (NACS), psykoterapeutti, työnohjaaja Irma Tuisku sekä alan asiantuntijaluennoitsijat

OPINTOJEN TOTEUTUS:

Koulutus toteutetaan monimuoto- opintoina, lähijaksot toteutetaan Oulussa myöhemmin ilmoitettavassa paikassa

• 16 lähiopetuspäivää sisältäen opintokäynnin Helsinkiin, 2 päivää (opiskelija kustantaa matkat ja majoituksen) 15- 17.3.2017 (3 pv), 3 – 5.5.2017 (3pv), 16 – 18.8.2017 (3pv), 14 – 15.9.2017 (2pv), 26 – 27.10.2017 (2 pv) ja 29.11 – 1.12.2017 (3pv).
  • itsenäiset tehtävät, kirjallisuus, ryhmätyönohjaus sekä lopputyö

OSALLISTUMISMAKSU:

1700 E + alv 24 % Hinta sisältää materiaalin, toteutuksen, ohjauksen lopputyöhön/kehittämistehtävään ja ryhmätyönohjauksen.

ILMOITTAUTUMISET JA KIRJALLISET HAKEMUKSET 15.1.2017 mennessä.

Koulutus- ja terapiapalvelut Irma Tuisku Oy

Rovakatu 29 96200 Rovaniemi